Gevelbekleding  
over ons producten kleuren voorbeelden rabat bestelhulp faq
 winkelwagen
 Informatie
Contact
Montage instructie
Klantenservice
Herroepingsrecht

 Zoeken
 Producten
Gevel bekleding
  Vinyplus Gevelpanelen
  Eurotexx gevelbekleding
Dakrand panelen
  Dakrandpanelen
  Volschuim dakrandpaneel
  Volschuim dakrandpaneel met ronde hoek
  Losse hulpstukken
  Panelen met haakse hoek
  Duoliner Panelen met hoek
  Losse hulpstukken haakse hoek en duoliner
  Volschuim sierpanelen
  Volschuim panelen met structuurfolie
  Volschuim sierpanelen met structuurfolie
Trespa gevel platen
  HPL / Trespa
Steenstrips
  Vinybrick Steenstrip met grijze voeg
  Vinybrick Steenstrip met korrelstructuur
  Zierer Steenstrip Wildverband
  Zierer Steenstrip Grof
  Leisteenplaat
Sierluiken
  Louvre Sierluiken
Overstekpanelen
  Volschuim platte panelen 2-zijdig afgerond
  Bekledingspanelen
Profielen en panelen
  Z-Profielen aflopend
  Vouwhoekprofielen
  Ongelijkzijdige hoekprofielen
  Gelijkzijdige hoekprofielen
  Kamerhoekprofielen
  Kamerprofielen
  Kokerprofielen
  Platstrippen
  U-Profielen
  Ongelijkzijdige U-Profielen
  H-Profielen
Volschuim dakrandpanelen
  Panelen met structuur
  Volschuim panelen met ronde hoek
  Losse hulpstukken voor (structuur)panelen
  Panelen met haakse hoek
  Duoline panelen met hoek
  Losse hulpstukken voor duoline en haakse hoek)
  Volschuim sierpanelen met hoek

 Service
Veilig betalen
Transport
Uw privacy
Disclaimer
Algemene voorwaarden


Home | Herroepingsrecht

Herroepingsrecht

Onderstaand staat ons beleid omtrent retourneren stap voor stap uitgelegd.

Bedenktijd

Mocht u niet tevreden zijn met (een deel van) uw aankoop, dan heeft u het recht om binnen een termijn van veertien (14) dagen zonder opgave van redenen (een deel van) de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt veertien (14) dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. 

Herroeping aanmelden

O m het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (Kunststof schroten , Bijsterhuizen 2104F, 6604LG Wijchen, Nederland, T: info@kunststofschroten.nl, E: info@kunststofschroten.nl) via een ondubbelzinnige verklaring (bijv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst (gedeeltelijk) te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Na aanmelding van uw herroeping heeft u veertien (14) dagen de tijd om uw product te retourneren. 

Terugbetaling

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan veertien (14) dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst (gedeeltelijk) te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetalingen geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. 

Retourkosten

De directe kosten voor het terugzenden van de goederen, komen voor uw rekening. 

Overig

Enkel retourzendingen binnen deze termijn van veertien (14) dagen worden geaccepteerd. Voor beschadigde en/of incomplete retourzendingen brengen wij een vergoeding in rekening. Deze vergoeding wordt in mindering gebracht op het retourbedrag. U dient de artikelen in de originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk), ongebruikt en voorzien van originele labels te retourneren. Enkel wanneer de labels het u onmogelijk maken uw product goed te kunnen beoordelen mogen deze worden verwijderd. U mag het artikel uiteraard wel uit de verpakking halen om te controleren of de juiste zaken geleverd zijn.

Voor meer informatie of voor de complete retourprocedure kunt u per telefoon (info@kunststofschroten.nl) of per e-mail (info@kunststofschroten.nl) contact met ons opnemen.
Kunststof schroten beoordeling

Gevelbekleding kunststof schrotenBijsterhuizen 2104-F | 6604 LG | Wijchen | T: 024 - 820 0011 | F: 024 - 890 1462 | E: info@kunststofschroten.nl